Over Ons

Praktijk Pijnenburg & Röder bestaat sinds 1994 en is gevestigd in Amsterdam, Oost/Watergraafsmeer. Vlakbij het voormalig Ajax Stadion en de Jaap Eden schaatsbaan. Wij zijn aangesloten bij Fydee Noord-Holland, dat is een samenwerkingsverband van kwalitatief zeer goede fysiotherapiepraktijken verspreid over de provincie Noord-Holland.
De personele bezetting bestaat uit 3 manueel therapeuten (Frank Röder, Marianne Larsen- van Gastel en Jaap Dobbe) en 3 fysiotherapeuten (Muriel Nagengast, Annie van der Werff en Caroline Göbel).


U als mens staat bij ons centraal! Doelmatig, door middel van de juiste behandeling en/of begeleiding u er weer bovenop helpen is ons doel! Wij werken graag in een open gezellige sfeer.

U kunt bij ons terecht voor onder andere fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie, blessurebehandeling en preventie, tapen en bandageren, Mc Connell therapie, arbeidsfysiotherapie, nekklachten, spanningsklachten, hoofdpijn, rugklachten, hernia, rugscholing, McKenzie therapie, Mulligan therapie, schouderklachten, elleboogklachten, pols- en handklachten, heupklachten, knieklachten en enkel- en voetklachten. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in reuma, parkinson en traumatologie.


Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij geopend van 9.00 tot 22.00 uur, op woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en om de week op zaterdag van 9.00 tot 15.00. Er is geen wachtlijst.

Ook aan huis behandeling is mogelijk.

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op, via telefoonnummer 020-6652033