Frank Röder

Frank Röder is fysiotherapeut, manueeltherapeut (Master opleiding SOMT), McKenzie therapeut en McConnell tape therapeut. Hij is gespecialiseerd in rug-, nek-, en schouderklachten, echografie en aangesloten bij het Schouder Netwerk regio Amsterdam (SNA), lid van het Rugpijn Netwerk Amsterdam en het TraumaNet Amsterdam.


Frank Roder Pijnenburg en Roder

Muriel Nagengast

Muriel Nagengast is fysiotherapeute, parkinsontherapeute en Dry Needling Therapeute. Ze heeft affiniteit met psychosomatische & stressgerelateerde klachten, ontspanningsmassage en is aangesloten bij het ParkinsonNet.

Muriel Nagengast Pijnenburg en Roder

Jaap Dobbe

Jaap Dobbe is fysiotherapeut, manueeltherapeut (Master opleiding SOMT), Dry Needling (met specialisatie van nek/hoofd/kaak gebied) en Medical Taping therapeut. Hij is gespecialiseerd in (chronische)nek-, hoofd, kaak- en lage rugklachten. Tevens is hij aangesloten bij TraumaNet AMC, VU Traumanetwerk en het schoudernetwerk Amsterdam (SNA)Jaap Dobbe Pijnenburg en Roder

Annie van der Werff

Annie van der Werff is fysiotherapeute, Dry Needling, Medical Taping en Neurac1 Redcord Therapeute. Tevens is zij aangesloten bij het Netwerk Traumarevalidatie VUmc en het Rugpijn netwerk.

Annie van der Werff Pijnenburg en Roder

Annemijn Pistor


Annemijn Pistor is fysiotherapeute, Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI/leefstijlcoach) coach, Medical Taping en Claudicatio Intermittens therapeute en is aangesloten bij het ClaudicatioNet en TraumaNet AMC.

Annemijn Pistor Pijnenburg en Roder

Dion Giebing

Dion is fysiotherapeut en onlangs ons team komen versterken.

Dion GiebingSilvana Röder


Secretaresse werkzaam op maandag, dinsdag en woensdagSilvana Roder Pijnenburg en Roder

Moniek Martens


Secretaresse werkzaam op donderdag en vrijdagochtend

Moniek Martens Pijnenburg en Roder

Barbara Preader


Facilitair medewerkster

Barbara Preader Pijnenburg en Roder